Sony Stüdyolarında İşten Çıkarmalar Devam Ediyor: Sıra Bungie Ekibinde

31.10.2023 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Destiny'nin yapımcısı Bungie, işten çıkarmalardan etkilenen son stüdyo olarak karşımıza çıkıyor. Sony Interactive Entertainment bünyesinde bulunan ekip bu çıkarmaların ardından birçok projeyi ve güncellemeyi de ertelemek durumunda kalıyor.
 
Bungie stüdyosu işten çıkarmalarla çalkalanıyor
 
 
 
İşten çıkarılanların sayısı şu anda belirsiz olsa da Bloomberg muhabiri Jason Schreier, Bungie CEO'su Pete Parsons ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede çalışanlara durumu görüşülmek üzere şirket çapında bir toplantı yapılacağı bilgisi ortaya çıktı  İşten çıkarmalardan etkilenen çalışanlardan birinin Destiny 2 topluluk yöneticisi ve Bungie eş lideri Liana Ruppert olduğu belirtildi.
 
Bu çıkarmalarla beraber yeni bir durum daha ortaya çıktı. Bu kapsamda Bungie, Destiny 2 için geliştirdiği genişleme paketi The Final Shape'i ertelemek durumunda kaldı. Olaylar bununla sınırlı kalmadı ek paketin yanı sıra bir sonraki bağımsız oyun Marathon'un da ertelendiği bildirildi. 
 
Öte yandan geçtiğimiz hafta Sony, Dreams ve LittleBigPlanet geliştiricisi Media Molecule stüdyosunda da işten çıkarma planlarının olduğunu açıkladı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler