Sony, The Last of Us için Yeni Bir Etkinlik Duyurdu

21.07.2014 19:47 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi The Last of Us'ın PlayStation 4 sürümü son zamanların en çok konuşulan oyunları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz saatlerde Sony, bu yapım için ilginç bir o kadar da heyecanlandıran bir etkinliğin duyurusunu yaptı: The Last of Us: One Night Live.
 
      The Last of Us: One Night Live, oyunun ses sanatçıları ve bestekarlarının bir araya gelip canlı olarak oyundan bazı sahneleri oynayacağı bir etkinlik. Bu etkinlikte Troy Baker, Ashley Johnson, Merle Dandridge, Hana Hayes ve Annie Wersching gibi usta ses sanatçıları bulunacak. Bu sanatçıların canlandıracağı sahneler ise Naughty Dog'dan Neil Druckmann tarafından yönetilecek.
 
     Bunun yanında The Last of Us'ın o hafızalara kazınan soundtrack albümünü hazırlayan akademi ödüllü bestekar  Gustavo Santaolalla etkinlikte canlı performans sergileyecek. Gerçekten etkileyeci duran bu etkinliği Sony oyunun sanatsal yönüne vurgulama yapmak için düzenlenen deneysel bir proje olarak tanımlıyor.
 
     The Last of Us: One Night Live'ı 29 Temmuz'da Türkiye saatiyle sabah 5'te canlı olarak Twitch, Youtube ve PSN üzerinden takip edebilirsiniz.  Etkinlik için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler