Sony, Uncharted Filminin Yönetmeni Olarak Venom'ın Yönetmenini İstiyor

11.01.2020 23:33 Özgür Eroğlu

 
 
Oyun dünyasının önemli yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin bildiğiniz gibi filmi yapılıyor. Daha doğrusu yönetmen bulunabilirse filmi yapılacak. 
 
Son yönetmen Travis Knight'ın projeden ayrılmasından sonra henüz yeni bir yönetmen bulunamadı ancak görünen o ki Sony, Zombieland ve Venom gibi filmlerin yönetmeni olan Ruben Fleischer'ı istiyor. Sony'nin aday yönetmenler listesinin en başında Ruben Fleischer bulunuyor. 
 
Filmin 18 Aralık 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor ancak büyük ihtimalle ertelenecektir. Ana karakter Drake'i Tom Holland, diğer ana karakter Sully'i ise Mark Wahlberg canlandıracak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler