Sony Vahşi Batı Temalı Bir Oyun Geliştiriyor Gibi + İlk Görseller

28.04.2016 11:13 Alkan Adakaner


   Vahşi Batı teması oyuncular tarafından çok beğenilmesine karşın gariptir piyasada bu tarz çok fazla oyun göremiyoruz. Oyun firmaları son dönemlerde gelecekte geçen veya zombi temalı oyunlara daha fazla önem veriyorlar. Halbuki Vahşi Batı temasına sahip oyunları isteyen büyük bir kitle de var.
 
   Sony de bu alandaki beklentileri görmüş olacak ki Vahşi Batı temalı bir oyun üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Ioan Dumitrescu adlı bir sanatçının Sony için hazırladığı konsept çalışmaları da bunun kanıtı diyebiliriz.
 
    Sony için hazırlanan bu görseller Vahşi Batı temasını doğruluyor, ama hangi stüdyonun bu proje üzerinde çalıştığını bilemiyoruz. Belki de proje sadece konsept aşamasında kaldı. Ioan Dumitrescu Sony için "VR LUGE" adlı oyun için de çalışmış. Bakalım Vahşi Batı temalı oyunla ilgili daha fazla detay ortaya çıkacak mı? Gözler E3 ve Gamescom gibi fuarlarda.
 
Aşağıda bu oyuna ait sanatsal çalışmaları görebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler