Sony: "Vita Sattıracak Oyunlar Yolda"

28.06.2012 20:36 Samet Konuksal


     Beklenenden oldukça düşük bir seviyede çıkışını gerçekleştiren Playstation Vita adına yeni oyunlarla birlikte düzene sokma planları yapılıyor. Sony'den Andrew House, yeni gelecek yapımların satışları arttıracağını düşünüyor.
 
     Konuyla ilgili açıklama yapan House, "Bu oyunları zamanı geldiğinde göstereceğiz. Fakat şimdiye kadar duyurulanlarla birlikte, bu oyunların nasıl şeyler olacağını azıcık göstermiş olduğumuzu düşünüyorum, özellikle Assassin's Creed oyunuyla. Şuna emin olabilirsiniz, hem birinci partiden hem de üçüncü partiden bir yığın oyun yolda." sözlerini söyledi.
 
     Devamında House, "Bu tip 'öldürücü' oyunlar Vita'nın satışlarını derinden etkileyecek." cümlesini ekledi. Şimdilik bu oyunlardan Assassin's Creed 3: Liberation'u ve Call of Duty: Black Ops - Declassified'ı gördük. Bakalım gelecekte ne sürprizler gösterilecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler