Sony Yeni Nesil Konsol Tanıtımının Rakibine Kıyasla Geride Kalması Eleştirilerine Yanıt Verdi

13.05.2020 13:28 Gazali Çetinkaya

 
 
Microsoft yeni nesil konsolu Xbox Series X ile ilgili fiyat ve çıkış tarihi dışında neredeyse her şeyi tanıtmış durumda. Sony ise bu konuda geriden geliyor ve sessizliğini korumaya devam ediyor.

Sony Mali İşler Müdürü Hiroki Totoki, PlayStation 5'in rakibine kıyasla hâlâ tam olarak tanıtılmaması eleştirilerine yanıt verdi.

"PlayStation 5 tanıtımının Xbox'ın gerisinde kaldığına yönelik söylemler var. PlayStation ekibinin şu ana kadar yaptıklarına bir not verebilir misiniz?"

"Durumu stratejik olarak değerlendiriyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Sınıfı geçip veya kaldığına gelecek olursak, bu kararı vermek için PlayStation 5 satışlarını görmeyi beklemek lazım."
 
Söylentiler PlayStation 5'in Haziran ayının başları veya ortalarında tanıtılacağını işaret ediyor. 
 
İki konsol da bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler