Sony: Yeni PSOne Oyunları PSN Yolunda

Final Fantasy VII, PSOne'ın en çok satan ve beğenilen yapımların başında geliyordu.
31.01.2011 17:32 Levent Polater


 
    Sony, son zamanlarda PSN'e getirdiği PSone oyunlarına yenilerini ekleyeceği müjdesini verdi. Yeni oyunların PSN'e aktarılma sürecinin "aylar" aldığını belirten PS Store ekibinden Ross McGrath bu konuya şöyle değindi.
 
    "Eski oyunları şimdiki Playstation servislerine aktarmak sandığınız kadar basit bir iş değil."
 
    McGrath, PSOne oyunlarının PSN'e aktarılma sürecinin sorunlu ve sancılı bir işlem olduğunu söylerken, her zaman nihai sonuca da ulaşamadıklarını belirtti. Bir çok bug ve sorunlar ile karşılaştıklarını ve bu sorunlar ile ilgili bir kaç örnekte bulundu:
 
     “Bir çok PSone sorun raporu okudum ve bunların bazıları çok tuhaf ve inanılmaz hatalar: tam tersi görünen menü ekranı yazıları, her hangi bir sahneyi izledikten sonra patlayan karakter, oynadıkça yavaşlayan oyun veya kuyunun dibinden gelen sesler gibi... liste böyle sürüyor."
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler