Sony, Youtube'dan KoTOR Remake Videolarının Kaldırılmasıyla İlgili Açıklama Yaptı

01.10.2023 20:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, Star Wars: Knights of the Old Republic'in yeniden yapımıyla ilgili sosyal medya gönderilerinin ve videolarının yakın zamanda kaldırılmasına açıklık getirmeye çalıştı. 2021'de duyurulan bu yeniden yapım sürümün içeriklerinin bu kapsamda telif konusu nedeniyle kaldırıldığı belirtildi.
 
Oyunun tanıtım fragmanı ve birçok içeriği kaldırıldı
 
 
 
Gerek Twitter üzerinde gerekse Youtube üzerinde birçok tanıtım içeriğinin silindiğini fark eden oyuncular direkt olarak bu sürümün iptal edildiği konusunu gündeme getirdi. Bu durum hızlı bir şekilde sosyal medyada yayıldı ve Sony bu duruma bir açıklık getirmeye çalıştı. Sony, Knights of the Old Republic'in yeniden yapımıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarının kaldırılmasıyla ilgili olarak, bunun müzik lisanslarının süresinin dolmasından kaynaklandığını iddia eden bir açıklama yayınladı.
 
Bir Sony sözcüsü konuyla alakalı olarak şunları aktardı: "Normal rutin işlerimizin bir parçası olarak paylaşımlarda yer alan lisansların süresi dolduğunda lisanslı müzik içeren içerikleri listeden çıkarıyoruz."
 
KoTOR Remake, geliştirici Aspyr Media ile Lucasfilm Games ve Sony Interactive Entertainment iş birliği kapsamında Eylül 2021'de gerçekleştirilen PlayStation Showcase sunumunda PS5 konsoluna özel olarak duyuruldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Dk önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 44 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler