Sony : "Nintendo, 3D ile Alay Etmeyi Bırakmalı"

01.07.2010 21:56 Talha Aynacı

 
      Nintendo her zaman olduğu gibi sükunetini koruyadursun, Sony yetkilileri bir kez daha Nintendo'nun yeni el konsolu 3DS'e çattı. Daha önce bir kez daha "gerçek 3D sayılmaz" yorumu yapan Japon teknoloji devi Sony'nin global stüdyoları patronu Shuhei Yoshida, Nintendo'nun 3D gözlükleriyle dalga geçmek yerine kendileriyle birlikte bu teknolojiyi daha yaygın bir hale getirmek için ortak çalışabileceklerini dile getirdi.
 
" 3D teknolojisine daha geniş bir bakış açısına sahip olduklarına dair ümitlerim var." yorumu her ne kadar savunduğu düşünceye biraz ters düşüyor olsa da Yoshida sözlerine şu şekilde devam ediyor;
 
" 3D teknolojisi üstünde birlikte çalışmaktan müteşekkir olurduk.  Eğer gerçektende sinema salonu tecrübesi yaşamak istiyorsanız elbette o gözlükleri giymeniz gerekiyor. Üstelik yeni teknolojilerle birlikte gözlükler o kadar hafiflediki, varlığını hissetmiyorsunuz bile. "
 
     Tabii bu noktada Sony ve Nintendo arasında büyük bir fark daha ortaya çıkıyor. Zira Nintendo, 3DS ile sadece 3D gözlükleri elemekle kalmıyor, şu an için alınması ceplerde kalıcı deliklere yol açabilecek 3DTV'leride gereksiz kılıyor. Sony her ne kadar beğenmediğini ve gerçek bir 3D teknolojisi olmadığını ileri sürsün, gözde yapımcılar beğenilerini dile getirirken, 3. parti oyun firmalarının hit oyunlarının dahil olduğu 3DS'de geniş bir oyun listesine şimdiden kavuştu.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 689 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 40 Dk önce GIST 2024 Fuarı Başladı: Neler Sunuyor? 1 Saat önce 2si1: Hogwarts Legacy 2 Onaylandı 2 Saat önce NewGamePlus: eFootball'a Resmi Türkçe Spiker Desteği Yolda 3 Saat önce LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler