Sony , Yarın İki Büyük Duyuru Yapacak!

11.06.2010 21:16 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


      E3 2010 öncesi ard arda önemli oyun duyuruları yapan Sony , yarın sabah iki büyük duyuru daha yapacaklarının müjdesini verdi.

    Yapılan açıklama Playstation Avrupa'nın twitter sayfası aracılığıyla ortaya çıkarken , sayfada yer alan açıklamada şu sözlere yer verildi ; "Haftasonlarının sessiz geçtiğini de kim söylemiş? Cumartesi sabahı Playstation Avrupa Blog'unda iki büyük duyuru yapılacak!"

     Şimdiden E3 2010'a ne kadar iddialı bir şekilde hazırlandığını gözler önüne seren Sony'nin yarın sabah yapacağı iki önemli duyurunun ne olduğunu kısa bir süre sonra hep birlikte öğrenmiş olacağız.

kaynak
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler