Sony tarafından tanıtılan Project Q bizlere neler sunuyor?

27.05.2023 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5'inizde yüklü olan oyunları oynamak için “Project Q" adlı cihazı resmi olarak geçtiğimiz günlerde tanıttı. Wi-Fi üzerinden PlayStation 5 oyunlarını oynamaya olanak sağlayan cihazın yanı sıra PlayStation 5 ve PC'de kayıpsız ses sunan ilk resmi PlayStation kablosuz kulaklık da duyuruldu.
 
Project Q uzaktan oynamaya olanak sağlayan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor
 
 
 
8 inçlik HD bir ekran yapısına olan Project Q ile PS5 konsolu üzerinde yer alan oyunları Wi-fi aracılığıyla uzaktan oynayabileceğiz. Play remote özelliğine sahip cihaz için şu anda pek fazla detay açıklanmamış durumda. İlerleyen zamanda Sony daha fazla bilginin kullanıcılara sunulacağını belirtti.
 
Öte yandan Project Q dışında bir de resmi olarak cihaza uygun kulaklıklar geliyor. Bu kulaklıklar kulak içi şeklinde karşımıza çıkıyor ve şu anda PS5 ve PC üzerinde çalışacağını biliyoruz. 
 
Cihazın tasarımına baktığımızda ise sağda ve solda klasik tuş atamalarının ve joystick yapılandırmasının olduğunu görebiliyoruz. Bunun yanı sıra arka kısımda ise tetikleyiciler yer alıyor. Cihazın tanıtım fragmanına aşağıdan bakabilirsiniz.
 
Project Q tanıtım fragmanı
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler