Sony ve Nintendo Konsol Yapmayı Durdurmalı

Nintendo tarafından gelen açıklamalara bakılırsa, mobil telefonlarda Nintendo oyunları görmek şu anda imkansız.
27.11.2011 08:29 Talha Aynacı

 
    UKIE (İngiltere Etkileşimli Eğlence) patronu Andy Payne, bazı oyun tutkunlarının pekte hoşlarına gitmeyecek düşüncelerini dile getidi. Payne'e göre Sony ve Nintendo konsol yapmayı dudurmalı ve mobil oyun marketine odaklanarak buraya özel oyunlar geliştirmeli... Buyrun cenaze namazına.
 
" Eğer Sony ve Nintendo sadece içerik odaklı hale gelse, büyük yardımı olurdu." diye söze başlayan Andy Payne şöyle devam etti: "Şu anda bunu bilmiyor bile olabilirler. Yaptıkları şeyin, dünyanın en iyisi olduğunu zannediyorlar. Bunu bırakıp, gitmesine izin verdiklerinde : 'Ben ne yapıyordum' diyecekler.
 
Herhangi bir Mario veya Zelda oyununu iPhone veya Android telefonunda düşünün. Bunun için 10 - 15 paund alırlardı çünkü insanlar ismi geçen oyunları telefonlarında sahip olmayı istiyor ve bu harika olurdu. Sony de içerik yönünden göz kamaştırıcı. Demek istediğim... Uncharted'a bir bakın, harika duruyor ! Onları kötülemiyorum, gerçekten de muhteşem oyunlar yapıyorlar. Bu düşünceye alışıp bunu aştığımızda, Nintendo'nun etraftaki akıllı telefonlar için ürün çıkarması taze ve yenilikçi olmaz mıydı ? "
 
    Kabul edelim veya etmeyelim, mobil oyun sektörü büyük bir gelişme gösteriyor. Bunun en büyük kanıtı, oyunların satış rakamları ve Gameloft gibi firmaların gelir durumları. Ancak Nintendo daha önce yaptığı bir açıklamada mobil oyunlara pekte sıcak bakmadığını açıklamıştı. Sony ise gücünü şu anda VITA ve Xperia Play gibi ürünleriyle gösterme çabasında.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler