Sony'de Yine Crash Bandicoot Sesleri

07.02.2016 17:26 Alkan Adakaner


     Sony'nin Playstation 1 dönemindeki en sevilen serilerinden biri olan Crash Bandicoot'un devam oyunu gelebilir. Tüm zamanların en iyi platform oyunlarından Crash Bandicoot, Crash Team Racing ile de aklımızı başımızdan almayı başarmıştı.
 
    Bu efsanevi seriyi unutmayan Playstation hayranları sürekli Sony'den Crash Bandicoot'un haklarını yeniden almasını ve yepyeni bir oyunla karşımıza çıkmasını istiyorlardı. Sony her ne kadar doğrudan bir açıklama yapmasa da böyle bir oyunun geleceğinin sinyallerini vermişti.
 
    Playstation Middle East'in (Ortadoğu) Arapça yayınladığı bir Crash Bandicoot görseli bu konuda daha da umutlanmamızı sağladı. Posterle birlikte "En Çok Aranan Kişi. Neredesin Crash" sözlerine yer verilmesi dikkat çekici. İşte bahsi geçen görsel:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler