Sony'de İşten Çıkarma Operasyonu Var

10.04.2012 01:47 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz sene gelen mali kayıpların ardından yeni yöneticisi Kaz Hirai ile birlikte yeni yapılanma sürecine giren Sony'nin yeni yol haritası da 12 Nisan'da çizilecek. Ancak Sony açısından önem taşıyan bu gün öncesinde önemli bir iddia ortaya atıldı.
 
     Japon kaynaklı bir gazetenin raporuna göre Sony, 12 Nisan günü işçilerinin büyük bir kısmıyla yollarını ayıracak. Gazetenin belirttiği iddiada bu sayının 10.000'den fazla olduğu, dünya çapındaki Sony çalışanlarının %6'sına denk geldiği açıklandı.
 
     İddialar doğru mu yanlış mı 12 Nisan'da göreceğiz fakat 3.2 milyar dolarlık enkazın altından çıkma süreci, Sony'e zorlu günleri beraberinde getirecek gibi gözüküyor. Görünüşe göre Sony yetkililerinin onca söylentiye rağmen hâla daha Playstation 3 ve Playstation Vita üstüne düşmelerinin en önemli nedeni ortada.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 7 Dk önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 2 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler