Sony'den Bağımsız Geliştiriciye Ücretsiz Dev Kit

Oyunun adı Little Big Planet'i akla getiriyor
01.08.2011 09:57 Alkan Adakaner


     Sony'nin bağımsız küçük geliştiricilere desteği biliniyor. Playstation Network'te bu tür firmaların geliştirdiği çok sayıda oyun bulmak da mümkün. Anlaşılan bu destek Playstation Vita döneminde de devam edecek.
 
    Sony,  iOS için Great Little War Game adlı oyunu geliştiren Icon Games'e ücretsiz olarak geliştirme kiti verdi. Bu oyunun Vita için de çok uygun olduğunu gören Sony, bu küçük stüdyoya 4 adet geliştirme kiti göndermiş.
 
      Nintendo'nun aksine Sony'nin bu tür destek vermesi geliştirici tarafından hem kendileri için, hem de oyuncular için iyi bir haber olarak yorumlanıyor. Great Little War Game'in Vita sürümünün konsol piyasaya çıktığında hazır olacağı da vurgulanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 30 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler