Sony'den PSN Sorunu Nedeniyle Hediye Oyunlar

Sony yetkilileri PSN'deki hack olayı sonrası kullanıcılardan özür dilemişti
07.05.2011 10:54 Alkan Adakaner


     Playstation Network'te kimlik bilgilerinin çalınması krizi sonrası çok sayıda oyuncunun Sony'e karşı güven kaybettiği bir gerçek. Sony de oyuncuların güvenlerini kazanmak için çeşitli yollara başvuruyor. 1 aylık ücretsiz PSN Plus üyeliği buna örnek olarak gösterilebilir. Tabi firmanın başka planlarının da olduğu açıklandı.
 
     Playstation blog'un Avrupa sitesinde yer alan haberlere göre Sony, Avrupa'da Playstation 3 ve PSP oyuncularına oyun hediye edecek. Gelecek hafta açıklaması beklenen PSN servisinde ikişer adet oyunu ücretsiz indirmeniz mümkün olacak.
 
      Playstation 3 için 5 oyun, PSP için ise 4 oyun sunulacağı ve bunlardan iki tanesinin oyuncular tarafından seçileceği söyleniyor. Şu an hangi oyunların ücretsiz sunulacağı ise bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler