Sony'nin 2024 Yılında Piyasaya Süreceği Tek Oyunculu Hikayeli Oyunlar

14.11.2023 15:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony'nin tek oyunculu oyun projeleri 2023 yılı içerisinde sayılı bir şekilde karşımıza çıktı. Yakın zamanda piyasaya sürülen Marvel's Spider-Man 2 bu yılki tek önemli proje olarak oyunculara sunuldu. Dolayısıyla oyuncular bir sonraki yıl hangi oyunların geleceğini merak ediyor.
 
2024 yılında hangi yapımlar oyunculara sunulacak? 
 
 
 
Sony, büyük bütçeli tek oyunculu ve hikayeli yapımlarla ön plana çıkan bir oyun kütüphanesini oyunculara sunmaya devam ediyor. 2024 yılı içerisinde Team Ninja'nın Rise of the Ronin oyunu haricinde resmi olarak onaylanmış bir yapım yer almıyor. Ancak Wushu Studios'ta çalışan oyun geliştiricisi shinobi602, ResetEra'daki yakın tarihli bir gönderisinde birçok oyunun yolda olduğunu aktarıyor.
 
Yayınlanan gönderi içerisinde Rise of the Ronin ve Death Stranding 2'nin önümüzdeki sene bizlere sunulacağı yer alıyor. Diğer taraftan raporlar Marvel's Wolverine'in de 2024 sonbaharında piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Öte yandan çeşitli sızıntılar, SIE Santa Monica Studio'nun God of War Ragnarok için yeni bir DLC üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler