Sony'nin 3D Monitörüne Alternatif Yöntem

Sony'nin PlayStation 3D Monitörü için ek gözlük fiyatı 70$ olacak.
08.06.2011 19:06 Gökhan Yılmaz

 
     Sony'nin E3 2011'de gösterdiği PlayStation markalı 3D monitörünün en çok ilgimizi çeken özelliği iki kişinin aynı anda tam ekran multiplayer oyunları oynabilmesi olmuştu. Oyunlarda Split-screen ile ekranı bölerek oynamak yerine, her oyuncunun kendine ait gözlüğü ve aynı ekranda farklı görüntüsü oluyor.
 
     YouTube kullanıcılarından biri bu özelliği zaten kullandığını söylüyor ve videosunu çekerek yayınladı. Ayrıca bu özelliği kullanabilmek için hiçbir yeni teknolojiye gerek olmadığını belirtmiş. Piyasadaki 3D gözlüklerden birine sadece sol camlar, diğerine de sadece sağ camlar olmak üzere gözlüklerin camlarını değiştirerek bu özelliği kendi 3D TV'sinde kullanabiliyor.
 
     24 inçlik Sony 3D monitör bu yıl içerisinde Kuzey Amerika'da 500$ gibi bir fiyat ile satışa sunulacak. Fakat aşağıdan videosunu izleyebileceğiniz yöntem bu özelliği kullanmak için daha mantıklı bir seçenekmiş gibi duruyor.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler