Sony'nin, Bungie'yi Satın Alma Süreci Tamamlandı

16.07.2022 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, ilk olarak 31 Ocak'ta duyurduğu Bungie satın alımının artık resmi olarak tamamlandığını duyurdu. Satın alım sayesinde Destiny serisinin geliştiricisi Bungie bağımsız bir yan kuruluş olarak Sony Interactive Entertainment çatısı altına giriyor. Bungie, mevcut yönetim kadrosu tarafından idare edilecek ve çok platformlu bir stüdyo ve yayıncı olarak hizmetine devam edecek.
 
Bungie bir Twitter gönderisinde konu ile alakalı şunları belirtti: "PlayStation'daki bu inanılmaz ekibe resmi olarak katılmaktan gurur duyuyoruz. Şirketimizin geleceği için heyecanlıyız ve dünyanın her yerinden oyuncuları bir araya getirerek kalıcı dostluklar ve anılar oluşturmak istiyoruz."
 
PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst ise şunları ekledi: "Bungie'nin iddialı yaratıcılığına ve çığır açan oyunlarına her zaman hayran olmuşumdur. PlayStation Studios ve Bungie artık daha cesur bir rota çiziyor. Jason Jones ve ekibiyle daha fazla zaman geçirmek için sabırsızlanıyorum.” 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler