Sony'nin Durumu Düşünülenden Çok Daha Kötü

04.06.2012 16:18 Samet Konuksal


     Sony'nin peş peşe gelen kriz raporları, firmanın ne durumda olduğunu açıklıyordu fakat bugün itibariyle CNBC'den gelen bilgilere göre durum, en azından bizim düşündüğümüzden çok daha kötü. Sony, 1984 senesine, Japonya'daki günlerine geri döndü.
 
     Firmanın E3 konferansına saatler kala gelen bu bilgide, Sony'nin hisse değeri açısından 1984'deki seviyesine kadar düştüğü öne sürülüyor. Belirtilenlere göre bugün Sony'nin hisse değeri, 1,000 yen veya $12.79'a kadar düşmüş. Sony en son Japonya'daki günlerinde böyle bir değeri yakalamıştı.
 
      Özellikle E3 gibi, büyük oyun firmalarının ekonomileri açısından iyi geçmesi beklenen bir etkinlik öncesinde Sony cephesinde görülen bu durum gerçekten korkutucu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler