Sony'nin El Konsolu Project Q İçeriği Sızdırıldı: Tüm Tasarım Ortaya Çıktı!

22.07.2023 13:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulacak yeni el konsolu “Project Q" için yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Bu sızıntı cihazın tüm tasarım özelliklerini ortaya çıkarıyor ve ekran görüntülerinin yanı sıra video içeriği de aktarılıyor. 
 
PlayStation 5'inizde yüklü olan oyunları oynayabiliyorsunuz
 
 
 
8 inçlik HD bir ekran yapısına olan Project Q ile PS5 konsolu üzerinde yer alan oyunları Wi-fi aracılığıyla uzaktan oynayabiliyoruz. Play remote özelliğine sahip cihazın tasarım içeriğini Zuby_Tech adlı bir Twitter kullanıcısı açığa çıkarıyor ve video içeriğinden de görebileceğiniz gibi sağda ve solda klasik tuş atamalarının ve joystick yapılandırmasının olduğunu anlayabiliyoruz. Bunun yanı sıra arka kısımda ise tetikleyiciler yer alıyor. Yer yer de kullanıcının dokunmatik ekrana bastığını görebiliyoruz.
 
Diğer taraftan ortaya çıkan bilgilere göre Project Q'nun 3 - 4 saatlik bir pil ömrüne sahip olduğu bildiriliyor ve bu yılın Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihaz üzerinde ayrıca ses düğmeleri, hoparlörler ve bir ses giriş kısmı yer alıyor.
 
İşte sızıntı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler