Sony'nin Killzone Davasına Ettiği İtiraz Kabul Edilmedi

20.12.2014 21:24 Samet Konuksal


    Yeni nesil konsolların çıkış döneminde en çok konuşulan konulardan birisi çözünürlük ve FPS detayları olunca bazı firmaların da bu işten ağzı yanmıştı. Sony de Killzone: Shadow Fall'u 1080 olarak tanıtmış, fakat oyun çıktıktan sonra durumun bazı oyun modlarında böyle olmadığı anlaşılmıştı. Bunu bilen bir kişi de Sony'e mahkeme yolunu göstermişti.
 
    Geçtiğimiz Ağustos ayında Plaintiff Douglas Ladore'un Sony'e açtığı tazminat davasına Sony'nin ettiği itirazın kabul edilmediği açıklandı. California'dan gelen mahkeme kararına göre bu dava görülecek ve süreçte bir sonraki adıma geçilecek. 
 
    Davada Ladore, Sony'den 5 milyon dolarlık tazminat bedeli talep etmişti. Oyun dünyasının yerine getirilmeyen vaatlerini yakından takip eden ABD vatandaşı daha önce Battlefield 1943 konusunda Electronic Arts'a, Aliens: Colonial Marines konusunda da Sega ve Gearbox'a dava açmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 18 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler