Sony'nin Sinemada Kurduğu Spider-Man Evreninin Artık Resmi Bir İsmi Var

01.05.2020 11:42 Özgür Eroğlu

 
Disney'in X-Men ve Fantastic Four haklarını satın almasından sonra Spider-Man hariç tüm karakterlere sahip olmuştu. Geçtiğimiz yıl Tom Holland'lı Spider-Man serisinin ikinci filmi yayınlandıktan sonra Disney ve Sony arasında bir anlaşmazlık oldu ve seri kısa süreliğine iptal edilmişti.
 
Sonrasında ise tekrar anlaşıldı ve Tom Holland'lı Spider-Man'in hem Sony tarafında hem de Disney tarafında gösterileceği açıklandı. Bu süreçte de Sony, kendi Spider-Man evrenini yaratmak istedi. Başlangıçta herkes bu evrene Spider-Man evreni diyordu, ancak artık Sony bu evrene resmi bir isim verdi: "Sony Pictures Universe of Marvel Characters". Spider-Man ismini kullanmayıp direkt Marvel demiş olmaları, evreni daha da büyütmek istediklerini belli etmiş oluyor.
 
Sony'de sadece Spider-Man'in haklarını değil, Spider-Man evrenindeki çoğu karakterin de haklarını elinde tutuyor. Bu yüzden de kendi Spider-Man evrenini kurması çok kolay. Şu an için Sony'nin bu evren için yaptığı filmler arasında Spider-Verse'ün devam filmi, Venom 2, Morbius, Madame Web ve Kraven bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler