Sony'nin Vita'nın Fiyatını Düşürme Düşüncesi Yok

Playstation Vita donanım olarak büyük beğeni topluyor
22.02.2012 21:14 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS'in ilk dönemlerde satış konusunda sıkıntı yaşamasının ardından konsolun fiyatı düşürülmüştü, arından çıkan başarılı oyunlar sayesinde 3DS bugün muhteşem satış rakamlarına ulaşıyor. Peki aynı durum Vita için de geçerli olabilir mi? Bazı oyun otoriteleri ve oyuncular, hatta analistler Vita'nın fiyatının düşürülmesi gerektiğini düşünüyorlar.
 
      Sony Computer Entertainment UK yetkililerinden Fergal Gara'nın açıklamalarına göre öncelikle oyuncuların konsola ilgisi ölçülecek. Yani şu an fiyat indirimi gibi bir şey söz konusu olamaz. Yetkili bu cihaza yaptıkları yatırımın geri dönüşünün birkaç yıl alacağını söylüyor ve fiyat indirimi bu süreyi daha da uzatabilirmiş.
 
      Açıkçası henüz piyasaya yeni çıkmış bir konsol için fiyat indiriminin konuşulması da pek doğru değil. Donanım olarak oldukça harika özelliklere sahip olan Vita'nın birkaç hit oyun duyurusu ile oyuncuların favori cihazlarından birisi olması mümkün gibi görünüyor. Sorun fiyattan çok oyunların sayısı ve çeşitliliği gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 14 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler