Sony'nin duyurulmayan bir bilim kurgu nişancı oyununu iptal ettiği bildirildi!

14.05.2023 17:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony'nin, Final Strike Games stüdyosu aracılığıyla üç yıldır geliştirilmekte olan bir bilim kurgu nişancı oyununu iptal ettiği bildirildi. Duyurulmayan ve gün yüzüne çıkmayan bu yapımın iptal haberi Twitter kullanıcısı bogorad222'den geliyor.
 
İptal edilmeyle beraber ekip küçülmeye gitti
 
 
 
Final Strike Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve iptal edilen bilim kurgu temalı nişancı oyununu çıkışına iki yıl kaldığı söyleniyor. Bunun yanı sıra oyunun PlayStation 5 ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Diğer taraftan ortaya çıkan ekran görüntülerine göre Final Strike ekibi iptal edilen proje nedeniyle çalışan sayısında yüzde 40 azalma yaşadı. 
 
Final Strike Games ilk olarak 2016 yılında kuruldu ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Rocket Arena'yı geliştirdi. Haziran 2021'de geliştiriciler, Epic Games'te Fortnite gibi canlı servis oyunlarına destek olmaya başladı.
 
Daha sonraki süreçte şirketin web sitesine göre ekip "PC ve Konsol için büyük çaplı (AAA) yeni bir PvP nişancı oyunu" üzerinde çalışmaya başladı. Duyurulmayan bu oyunun şu anda iptal edilen proje olup olmadığı belli değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler