Soru: E3 2011'den Beklentileriniz Neler?

E3 2011, bu sene 7-9 Haziran sürecinde düzenlecek.
01.05.2011 15:18 Levent Polater


    Oyun endüstrisinin her sene gelişen en güzel süreçlerinden biri olan E3 fuar bu sene de dopdolu geçeceğe benziyor. Oyunlarla ilgili en taze ve bomba haberleri, videoları E3'te alacağız ve yeni oyun duyuruları ile karşılaşacağız. Heyecanlanmamak elde mi?
 
    Her şey oyunlarla bitmiyor tabii ki. Yeni konsollar da genel olarak E3 fuarında duyuruluyor veya ilk kez gösteriliyor. Geçen seneki E3 fuarında Nintendo, geçtiğimiz aylarda çıkışını yapan yeni avuç içi oyun konsolu 3DS'i ilk kez göstermişti. Şimdi ise deneyimli firma yeni ev konsolunun perdesini kaldıracak. Nintendo HD, kanımca E3 2011'in gözdesi olacak. Kendisi hakkında bildiğimiz çok az şey mevcut ancak Nintendo'dan beklediğimiz devrimsel yenilikleri bu konsolda da bekliyoruz. Kim bilir Nintendo'daki dahî mühendislerin aklından ne gibi fikirler geçiyordur? Şimdiden merak içindeyiz.
 
    Nintendo HD'nin yanısıra Sony'nin yeni duyurusu gerçekleşen avuç içi konsolu NGP için de dopdolu bilgiler ve yeni sunumlar gerçekleşecek. NGP'nin resmi adının da fuarda açıklanacağını da hatırlatalım. Japonya depreminden sonra konsolun Japonya'dan önce Batı'ya çıkacağı söylenmeye başlamıştı. Bunun doğru olup olmadığını da Sony yetkililerinin ağzından öğrenmiş olacağız. NGP için yeni oyun duyuruları da ayrıca beklemekteyiz. 
 
    Bunun dışında Sony veya Microsoft'tan henüz yeni ev konsolu duyurusu beklemeyin. Alınan rapolar doğrultusunda, bu dev ikilinin 2014'e kadar yeni bir konsol çıkarmaya niyeti olmadığı belirtiliyor. Ancak son dönemlerde konsolların gelişen PC teknolojisine yenik düşmeye başladığını gözlemliyoruz. Multiplatform oyunlarda PC'ye nazaran konsol sürümlerinde kısıtlamalar geliyor. Belki devlerden ufak ipuçların kokusunu alırız. Kim bilir...
 
    Gelelim oyunlara... E3 2011'den şimdiden bir çok yeni oyun duyurusu beklemeye hazır olun. Hem de en sıkılarını. Yeni bir Call of Duty (Modern Warfare 3?), GTA V veya yeni bir Splinter Cell... Bombalar ardı ardına patlayacak! Kazanan biz oyuncular olacak.
 
   O zaman sizlere de sorularım geliyor.
 
* E3 2011'den en çok hangi oyun veya oyunların duyurusunu bekliyorsunuz?
 
* Nintendo HD sizi heyecanlandırıyor mu?
 
* Sizce Microsoft veya Sony de Nintendo gibi yeni bir ev konsolu duyurusu yapar mı?
 
   Değerli yorumlarınızı bekliyorum, ayrıca bu sorular dışında farklı görüşlerinizi de duymak isteriz. Hadi! Dökülün bakalım :)
 

İlgili İçerik Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler