Soul Calibur V'in Comic-Con Videosu Ortaya Çıktı

Momohime, Soul Calibur dünyasına uyumlu bir karakter olacak gibi görünüyor
26.07.2011 09:14 Alkan Adakaner

 
     Soul Calibur V'in Comic-Con'daki sunumunda iki yeni karakter Zwei ve Natsu tanıtılmıştı. Ayrıca oyunda serinin eski ve önemli karakterlerinden "Taki"nin de bulunacağını bu sunumda öğrenmiştik.
 
     Bu sunumdan gelen Soul Calibur V'in ekran görüntülerinden sonra şimdi de videosuna tanık oluyoruz. Yeni karakterlerimizin yanı sıra Murasama adlı oyundan Momohime'yi de videoda görme şansımız var.
 
     Ivy ve Mitsurugi gibi karakterlerin de bulunduğu video bizi oldukça hızlı bir oyunun beklediğinin de göstergesi. Geliştirici ekip grafikler konusunda ise özellikle ışıklandırma üzerinde durmuş gibi görünüyor.
 
    2012 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 1 Dk önce CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 7 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 8 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 9 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler