Soulslike Aksiyon RPG Mortal Shell PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

01.04.2020 19:33 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Playstack ve geliştirici Cold Symmetry, Mortal Shell'i PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.

2020'nin üçüncü çeyreğinde çıkacak.
 
Yapım sürecinin başlarında Dungeonhaven adıyla bilinen oyun "şu an piyasadaki en büyük AAA oyunlarından bazıları üzerinde çalışmış" 15 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyor.
 
Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre Mortal Shell "Dark Souls serisinden aşina olduğunuz acımasız unsurlar üzerine kurulmuş; uzlaşmaz, özgün ve rahatsız edici şekilde güzel" bir aksiyon rol yapma oyunu.
 
İnsanlığın yok olduğu karanlık ve ürkütücü bir dünyada geçecek oyun; kendi oyun stilinizi oluşturabileceğiniz eşsiz silahlar ve yetenekler, zorlayıcı ve taktiksel savaşlar, çizgisel olmayan bir hikaye ilerleyişi, derin RPG unsurları ve daha fazlasını sunacak. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Shell Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Cold Symmetry Dağıtıcısı: PlayStack Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 49 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler