Soundfall için Tanıtım Fragman Yayınlandı

26.08.2021 10:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Noodlecake ve geliştirici Drastic Games, müzik tabanlı zindan oyunu Soundfall için bir tanıtım fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Soundfall'da, müzik ve nefes kesici ritme dayalı çarpışmadan oluşan bir dünyayı deneyimle! Antik dünya Symphonia'yı Discord'un kötü güçlerine karşı savunurken, en fazla dört arkadaşınla eşli olarak veya tek başına oyna! Drastic Games ve Noodlecake'e ait bu fantastik zindan tarama oyununda, yol boyunca inanılmaz eserleri ustalıkla kullanacak, güçlü silahları ortaya çıkaracak ve müziğin gizli kökenlerini keşfedeceksin!

SYMPHONIA'YI SAVUN

Discord güçleri ile savaşmak için Besteciler tarafından Symphonia dünyasına gönderilmiş bir müzik dehası olan Harmony'nin Koruyucusu'sun (Guardian of Harmony). En fazla dört diğer oyuncu ile birlikte, bozulmuş Timbrelands boyunca savaşarak yolunu bularak, Discord'luların kökünü kurutacak ve Symphonia'ya Harmony'yi geri getireceksin.

MÜZİĞİN GÜCÜNÜ KEŞFET

Symphonia'yı korumak için savaşırken, beş karakterden (Melody, Jaxon, Lydia, Brite veya Ky) biri olarak, güçlü müzikal becerilerin kilidini aç ve binlerce benzersiz donanım ve silah birleşimini karıştırarak ve eşleştirerek müziğin gizli kökenini açığa çıkar.
 
Soundfall, konsollar ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1608700/Soundfall/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 39 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler