South Park Oyunundan İlk Taramalar Geldi

South Park hayranları bu oyunu da sevecektir.
07.12.2011 12:18 Ersin Kılıç


     Game Informer'ın şaşırtıcı bir oyun duyurusu ile oyun severleri heyecanlandırdığı ve hemen akabinde duyurusu gerçekleşen South Park: The Game'in ilk görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Oyunun Game Informer'ın Ocak sayısına ait görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülere baktığımızda öncelikle grafikleri dikkatimizi çekiyor. Oyunun görsel olarak serisine oldukça bağlı kaldığını görüyoruz. Obsidian Dungeon Siege 3 motorunu oyuna başarılı bir şekilde adapte etmiş gözüküyor.
 
     Bu dergi taramalarında oyuna ait bazı mekan isimlerini de görüyoruz. Christmass Town dışında bazı mekan tasarımlarına da dergide yer verilmiş. Kendi karakterinizi özelleştirebileceğiniz oyunun ilk taramalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Stick of Truth Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler