South Park: The Game'den Yepyeni Görseller

Oyunun görsel açıdan tatmin edici olmasını bekliyoruz
02.01.2012 09:07 Alkan Adakaner

      Dünyanın en popüler TV dizilerinden birisi olan South Park'ın RPG oyununa ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. South Park: The Game tıpkı dizide olduğu gibi şirin çizimleri (bazen çok kanlı olsa da) ile dikkat çekiyor.
 
     Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen oyunun oynanış dinamikleri Paper Mario'dan esinlenmiş ve oyunda The Jew, Wizard, Paladin, Adventurer ve Rogue gibi 5 farklı sınıf bulunacak.
 
       Henüz çıkış tarihi açıklanmayan oyundan beklentiler bir hayli fazla. THQ tarafından yayınlanacak oyunun South Park'ın espri anlayışı ve dünyası ile başarılı bir şekilde harmanlanması oyunu çok popüler yapmaya yetecektir.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Stick of Truth Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler