South Park: The Stick of Truth Hediyeleri Kazanmak İster Misiniz?

12.03.2014 17:40 Samet Basri Taşlı

 
     South Park: The Stick of Truth'un çıkışı ile birlikte kasabanın altını üstüne getiren oyuncular! Bölüm Sonu Canavarı olarak size özel süprizlerimiz var.
 
      Üzerinde serinin ana karakterlerinin resimleri kupa, Kenny karakterinin süslediği bir USB Flash Bellek ve Butters karakteri şeklinde bir hoparlör kazananmak istiyorsanız, yapmanız gerekenler oldukça basit.
 
     Sizler için iki adet sorumuz var. South Park hakkındaki bu sorulara doğru cevap veren üyelerimiz, hediyelerimizden birini kazanacak.
 
     İşte ödülleri kazanmak için cevaplamanız gereken sorular:
 
1) South Park'ın ana karakterleri sayılabilecek dört ufaklığın isimleri nelerdir?
 
2) 1999 yılında çıkan uzun metrajlı South Park animasyon filminin tam ismi nedir?
 
     Doğru cevapları yarisma@bolumsonucanavari.com adresine, mail olarak yollayarak yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışmamız 17 Mart Pazartesi tarihine kadar devam edecek. Kazananlar ise, yine 17 Mart Pazartesi günü sitemizde açıklanacak.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Stick of Truth Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler