Söylent: Half Life 3, E3 2014'de Gösterilecek!

25.07.2013 18:31 Talha Aynacı

 
 
   Hayranlarının uzun süredir dört gözle beklediği ve üzerine bir dünya şehir efsanesi yazılıp çizilen Half Life 3'den heyecan verici haberler bu kez resmi ağızlardan geldi... Tabii haberin yapıldığı siteye güvenecek olursak!

   1996 yılından bu yana Valve'de görev yapan ve hem Half Life serisi hem de çeşitli Valve projelerinde imzası bulunan bölüm tasarımcısı John Guthrie, NoShitShurlock isimli bir siteye verdiği röportajda (daha doğrusu gerçekleşen e-posta irtibatında) Half Life 3 adına oldukça önemli ve sağlam bilgiler verdi.
 
   Oyunun yapım aşamasında olduğunu ve PC, Mac, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkış yapacağını açıklayan Guthrie'nin mesajı şöyle:
 
"Yapım aşamasının henüz başlarında olduğumuz için çok da fazla birşey söyleyemem. Ancak şu an için oyunun hem bu nesil hem yeni nesil konsollar yanı sıra kendi platformumuza özel olarak PC ve MAC için çıkacağını onaylayabilirim. Umudumuz ilk tanıtım videosunu defalardır katılmadığımız E3 fuarında, E3 2014'de gösterime hazır hale getirmek."
 
  Valve, Half Life 2: Episode 3'den, senaryonun özünden kopmaması için vazgeçmişler ancak Half Life 3'de buradan pek çok karakteri göreceğimiz söyleniyor. Yeni oyun mekanikleri, yeni oyun motoru üzerine inşaa edilen Half Life 3'de ne co-op ne de multiplayer modları yer almayacak ve oyun tamamen hikayeye yoğunlaşacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 95 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler