Söylenti: 3DS Lite ve Yeni Nintendo Oyunu Yolda

04.01.2012 16:33 Ersin Kılıç


     Bugün Nintendo'nun yeni nesil el konsolu 3DS için oldukça önemli iki haber ortaya çıktı. Tabi henüz resmi olarak açıklanmadığı için her iki haber de söylenti damgasını yemiş durumda. Fakat gidişata ve Nintendo'nun önceki politikalarına bakacak olursak bu durum kaçınılmaz gözüküyor.
 
     Japonya'da yayın yapan Nikkei dergisi Nintendo 3DS ile ilgili iki önemli haber yayınladı. Bu haberlerden ilki firmanın Nintendo 3DS Lite üzerinde çalıştığı. Daha önceki el konsollarında da benzer bir politikayı izleyen Nintendo, bu yeni modelde muhtemelen ikinci analog sistemini konsola iliştirecektir. Bu yeni modelin daha hafif, küçük ve daha fazla batarya ömrüne sahip olacağı da belirtilmiş.
 
     İkinci söylenti ise firmanın 3DS'e özel yeni bir oyun üzerinde çalıştığı. Bu oyunun eski bir serinin devamı mı, yoksa yeni bir oyun mu olacağı ise henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 14 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 26 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 37 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 38 Dk önce MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler