Söylenti: 3DS'e Castlevania Oyunu Duyurulacak

Serinin hayranları için 2D Castlevania'ların yeri çok farklıdır
11.09.2011 12:20 Alkan Adakaner


     Konami'nin en ünlü oyunlarından Castlevania'nın yeni bir oyunu hazırlanıyor gibi görünüyor. Nintendo DS ekranlarında da karşımıza çıkan bu seri şimdi 3DS yolunda olabilir.
 
     Bir çok söylentinin gerçeğe dönüştüğü ve aralarında oyun geliştiricilerinin de bulunduğu Neogaf forumlarında bir kullanıcının haberine göre Tokyo Game Show 2011'de yeni bir Castlevania oyunu 3DS'e duyurulacak.
 
    Bu oyunun yanı sıra yeni bir Contra ve Fire Emblem oyunu da yine 3DS için hazırlanıyormuş. Bu duyuruların TGS öncesinde, 13 Eylül'de yapılacak olan Nintendo konferansında da yapılması mümkün.
 
    3DS'teki Castlıevania projesinin başında büyük ihtimalle Koji Igarashi bulunacaktır. Bu oyunun yine 2D oynanışa sahip olmasını bekliyoruz. Bu arada Konami tarafından geliştirilen Castlevania oyunları ile MercurySteam tarafından geliştirilen PS3 ve Xbox 360'taki oyunu karıştırmamak gerek. Serinin yayıncısı Konami olmasına rağmen 2D oyunlarla, HD oyunlar arasında çok büyük fark var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 18 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Haziran Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 18 Haziran The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 18 Haziran Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 18 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler