Söylenti: Alan Wake: Night Springs Geliştiriliyor

Maceramız Bright Falls'ta mı devam edecek?
20.05.2011 09:31 Alkan Adakaner


    Alan Wake'in geliştiricisi Remedy'nin bu oyunu devam ettireceği daha önce yetkililer tarafından açıklanmıştı. Bir süre önce ise devam oyununun Alan Wake 2 olmadığı açıklanmıştı. Oyuncuların da aklına hemen "Alan Wake'in PC sürümü mü geliyor" düşüncesi geldi. Aslında durum çok farklı olabilir.
 
     XBLAfans'ın haberine göre çok güvebilir kaynaklar Alan Wake: Night Springs'in geliştirildiğini doğruladı. Üstelik site yetkilileri ellerinde ekran görüntüsü olduğunu da söylüyor, fakat şu an için bu görüntüleri açıklayamazlarmış.
 
     Night Springs'in kapsamının ne olacağı henüz belli değil, ama bu oyunun E3 fuarında duyurulması muhtemel. Microsoft'un diğer oyunlarını da düşünürsek sanırım Xbox 360 sahipleri E3'te güzel bir şovla karşılaşacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler