Söylenti: BioShock 4, 2024 Yılına Ertelenebilir

18.02.2022 11:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Kasım 2021'de Oops Leaks, BioShock 4'ün logosunu ve adını sızdırmıştı. Bu sızıntıların ardından yakın zaman yeni söylentiler ve detaylar ortaya çıktı. Söylentiler arasında 2K Games, BioShock 4 üzerinde çalışmakta olan stüdyoyu yeniden yapılandırdığı yer alıyor.
 
Sızıntıya göre geliştirme stüdyosu, yaklaşık 40 çalışanını kaybetti. Ancak bu durum, oyunun geliştirmesinde herhangi bir aksaklığa yol açmadı. Sıkıntı oluşturan durum, 2K Games'in projenin şu anki gidişatından ve hızından memnun olmaması. 
 
Tüm bu durumların yaşanması, stüdyonun çalışan kaybetmesi, 2K Games'in projeden belli konularda memnun olmaması gibi sorunlardan dolayı BioShock 4'ün (BioShock Isolation olarak da biliniyor) 2024 yılına ertelenebileceği bildirildi.
 
Oops Leaks'in daha önce sızdırdığı gibi BioShock Isolation, Unreal Engine 5'i kullanacak. 2K Games, oyunu 2022'nin ilk çeyreğinde resmi olarak duyurmayı planlıyordu. Ancak bu sorunlar nedeniyle oyunun resmi duyurusu da gecikebilir. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler