BioShock Yaratıcısı, Sıradaki Oyunun Çıkışa Yakın Açıklanacağını Bildirdi

16.01.2022 11:29 Mehmet Tandoğan

 
 
BioShock geliştiricisi Irrational Games, 2014 yılında kapatıldı ve ardından serinin yaratıcısı Ken Levine, Take-Two çatısı altında Ghost Story Games adlı küçük bir stüdyo açtı. Stüdyodan çıkacak olan ilk oyun ise hala geliştirilme aşamasında.
 
Levine, Arcade Attack ile yaptığı bir röportajda, oyunun resmi olarak çıkışa yakın duyurulacağını söyledi. Ayrıca oyunu çok erken duyurarak, insanların bunun için yıllarca beklemesini istemediğini belirtti. 
 
Levine ek olarak şunları söyledi: "Geliştirdiğimiz oyun için hype yaratmak istemiyorum. Ama bu yapımın oyunculara gerçekten harika bir deneyim sunacağına inanıyorum. Ne yapmak istediğimizi ve ne elde etmek istediğimizi biliyoruz. Oyunu gördüğünüz zaman çok şaşıracaksınız." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler