Söylenti: Bir Sonraki Assassin's Creed Oyununun İsmi Ragnarok, İlk Bilgiler ve Ekran Görüntüleri

06.05.2019 15:10 Gazali Çetinkaya

4Chan forumu üzerinde bir Sonraki Assassin's Creed oyununa dair bazı söylentiler ve ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
Bu söylentilere göre, Assassin's Creed Kingdom kod adı ile geliştirilen ve asıl adı Assassin's Creed Ragnarok olan oyun hem mevcut nesil hem de yeni nesil için 2020'de çıkış yapacak. Oyun Ubisoft Montreal tarafından geliştiriliyor ve kreatif direktör Ashraf Ismail ve hikaye anlatımı direktörü de Darby McDevvit.

Viking Çağı'nda geçen oyunda ana karakter Ragnar Lodbrok'un müttefiki ve Büyük Viking Ordusu'nun kurulmasına yardımcı oluyor. Harita Büyük Britanya, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya'yı kapsayan çeşitli krallıklara bölünmüş. Ayrıca İzlanda'da geçecek ve Yggdrasıll hakkında olacak DLC üzerinde çalışılıyor. Büyük ölçekli fetih savaşları, co-op oynanış, RPG mekanikleri, kartal ve gemi savaşları olacak. Fakat keşif unsurlarına daha fazla odaklanmak için gemi savaşları aza indirgenmiş.

Daha fazla bilgiye buradan göz atabilirsiniz.  
 
Bundan önce de Kotaku, bir sonraki Assassin's Creed oyununun Vikingler hakkında olacağını ve şu anda Assassin's Creed Kingdom kod adı ile geliştirildiğini belirtmişti.

Ubisoft konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Oyunun erken sürümünden alındığı iddia edilen ekran görüntülerinden birkaç tanesi: 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler