Söylenti: Black Ops 2, 2 Mayıs'ta Duyurulacak

19.04.2012 00:03 Samet Konuksal


     Call of Duty serisinin sıradaki oyununun Black Ops 2 olacağı, neredeyse söylentilerle birlikte kesinleşti. Şimdi de söylenti kaynakları, tarihlerle birlikte haberlere konuk oluyor. 
 
     Oyun dünyasının önemli sitelerinden Kotaku'ya ismi belirtilmeyen bir perakende mağazasının yolladığı posterde 2 Mayıs 2012 tarihi gösteriliyor. Tarihin altında, konuyla ilgili bilgilerin verileceği belirtilirken, Treyarch ve Activision logoları da bizleri karşılıyor.
 
     Daha önce de geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir görüntüde 28 Nisan tarihi belirtiliyordu. Görünüşe göre en iyisi her iki tarihi de sabırla beklemek. Postere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 9 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 27 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler