Söylenti: Call of Duty'nin Black Smith Kod Adlı Oyunu Geliştiriliyor

02.03.2014 12:03 Alkan Adakaner


    Hatırlarsanız Call of Duty: Black Ops II'nin kod adının "Titan" olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi de sıradaki Call of Duty oyununun kod adının ortaya çıktığı söyleniyor. ABD'de Arizona'da düzenlenen "Destination PlayStation" etkinliğinde Black Smith kod adlı Call of Duty oyununun gösterildiği söyleniyor.
 
     Golden Gate köprüsünden bir sahnenin de gösterildiği yeni Call of Duty videosunun harika fiziklerle son derece gerçekçi göründüğü belirtiliyor. Modern Warfare serisinin yeni oyunu olduğu söylenen Black Smith'in Sledgehammer Games tarafından geliştirildiğinin vurgulandığını da söyleyelim.
 
    Bu bilgiler Activision'ın açıklaması olmadığı için doğal olarak söylenti niteliğindeler. Bakalım bu Sonbahar'da ne tür bir oyunla karşılaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler