Söylenti: Crytek E3'te İki Yeni Oyun Duyuracak

15.05.2014 16:28 Alkan Adakaner


    Yerli kardeşlerin başında bulunduğu geliştirici Crytek'in E3 fuarında iki yeni oyunun duyurusunu yapacağı söyleniyor. Söylentilere göre Project Grave ve Arena of Fate adlı oyunlar E3 fuarında duyurulacaklar.
 
    Project Grave'in hangi platformlara çıkacağı hakkında pek bir sızıntı olmazken, Arena of Fate'in ise PC platformuna özel bir oyun olacağı söyleniyor. Arena of Fate'in Bulgaristan'da bulunan Crytek Black Sea tarafından geliştirildiği ve multiplayer bir aksiyon oyunu olduğu da belirtiliyor.
 
   Eğer bu söylentiler doğruysa Crysis 4 veya Ryse 2'nin duyurulması düşüncesinden uzaklaşsak iyi olur. Bakalım Crytek'in bize ne gibi sürprizleri var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler