Söylenti: DC Evrenine Bir MMO Daha Geliyor

30.04.2012 18:08 Samet Konuksal


     DC Comics'in karakter çeşitliliği o kadar geniş ki, birçok oyuna ve filme ev sahipliği yapıyor. Söylentiye göre DC Universe Online'dan sonra DC evrenine ait bir MMO daha yolda.
 
     Daha önce çoğu kez söylenti haberlerinde karşımıza çıkan ve çoğu kez olumlu sonuçlar aldığımız Superannuation'un yayınladığı söylenti bilgilerine göre Warner Bros Montreal, DC Comics karakterleriyle ilgili bir MMO oyunu üstünde çalışıyor. Söylentiye göre AAA kalitesinde olacak olan bu MMO, daha çok casual ve çocuk oyuncu kitlesine yönelik olacak. 
 
    İnternet aleminden gelen tahminlere bakarsak eğer Warner Bros, bu sene çıkması planlanan The Dark Knight Rises'ın çıkış dönemine yakın olarak Arkham şehrinde geçen bir MMO çıkarabilir. Hangisi doğru, hangisi yanlış bilemeyiz fakat duyurunun bu hafta içinde yapılması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler