Söylenti: Disk Sürücüsü Bulunmayan Xbox One 2019'da Çıkacak

16.11.2018 19:45 Gazali Çetinkaya

 
Thurrott'un haberine göre, Microsoft ilkbahar 2019'da veya daha öncesinde disk sürücüsü bulanmayan Xbox One konsolunu çıkaracak.
 
Disksiz konsolun "disk'ten dijitale" programı ile birlikte çıkacağı söyleniyor. Bu program, fiziksel disklere sahip kullanıcıların seçili perakendecilere giderek fiziksel disklerini dijital indirme kodları ile takas etmesi şeklinde özetlenebilir.
 
Şu anda Xbox One'ın en düşük fiyatı $299. Disksiz Xbox One'ın ise $200 veya daha düşük bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor. 
 
Bunun yanı sıra, Microsoft'un 2019 sonu için revize edilmiş bir Xbox One S SKU hazırladığı da Thurrott websitesi tarafından belirtiliyor. Bu konsol disk sürücüsüne sahip olacak, sadece maliyeti düşürme amacıyla yapılacak.
 
Thurrott ayrıca disksiz konsolun “Scarlett” ailesinin bir parçası olmayacağını ancak Scarlett konsollarına bir disk sürücüsü dahil edip etmeyeceği konusunda Microsoft'un halen karar vermeye çalıştığını da söyledi. Daha önceki bir söylentiye göre, Microsoft yeni nesil için Scarlett kod adına sahip iki Xbox konsolu geliştiriyor. Bu konsollardan bir tanesi Xbox 360 ve One gibi standart bir Xbox konsolu, diğeri ise streaming tabanlı bir konsol. İkisinin de 2020 yılında çıkması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler