Söylenti: Far Cry 4'te Himalayalara, Fil Sürmeye Gidiyoruz!

21.03.2014 16:23 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli sitelerinden Eurogamer, Far Cry serisinin yeni oyunuyla ilgili iç kaynaklardan aldığı bir habere yer verdi. Daha önce geliştirilme sürecinde olduğunu duyduğumuz yeni oyundan detaylar, sızıntı haberiyle gelmiş oldu.
 
    Hatırlarsanız bundan haftalar önce Superannuation, Far Cry 4'ün Himalayalarda geçeceğini açıklamıştı. Eurogamer da iç kaynaklarından bu söylentiyi onaylatmış görünüyor. Sitede yer alan bilgilere göre Far Cry 4 Himalayalarda geçecek ve binekler gibi yeni özelliklerle gelecek. Gelen bilgiye göre binebileceğimiz hayvanlar arasında fil de yerini alıyor.
 
    Sitenin edindiği bilgilere göre Far Cry 4, Ubisoft'un bir sonraki finansal yılı için planlanıyor. Fakat açıklamalara göre Far Cry 4'le resmi tanışmamız çok da uzakta değil. Ubisoft, oyunu E3 konferansında PC, PS4 ve Xbox One için duyurmayı planlıyormuş. Eurogamer'ın kaynakları, PS3 ve X360 neslinden tam emin değillermiş. 
 
    Bu söylentinin doğruluğunu zaman gösterecek. Ancak daha önce geliştirilme sürecine başlandığını duyduğumuz oyunun duyurusunu görmek çok şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler