Söylenti: Far Cry 7'de Baş Kötü Karakteri Cillian Murphy Canlandıracak

21.04.2024 13:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni söylenti Cillian Murphy'nin baş kötü adamı oynayacağını öne sürüyor.
 
Murphy, Oppenheimer ve Peaky Blinders projeleriyle ön plana çıkıyor
 
 
 
Sosyal medya platformu Twitter üzerinde yayınlanan şifreli bir gönderide sızıntı haberlerle beraber ön plana çıkan j0nathan adlı bir kullanıcı birden fazla görseli içeren bir gönderi paylaştı. Bu görsel yorumlandığında Cillian Murphy'nin Far Cry 7’de yer alacağı sonucuna varıldı.
 
Temel olarak seriye bakacak olursak ünlülerin Far Cry serisine bir hayli uzak olmadığını aktarabiliriz. Bildiğiniz üzere Far Cry 6'da Giancarlo Esposito ana kötü adamı canlandırdı ve oyun boyunca bu kötü adama devirmek için mücadele ettik.
 
Diğer taraftan 2012 yılında çıkış yapan Far Cry 3'te Michael Mando, oyun tarihinin en tanınmış kötü adamlarından biri olan Vaas'ı canlandırdı. Oppenheimer ve Peaky Blinders projeleriyle ön plana çıkan Cillian Murphy'nin ise neden kötü adam olarak seçildiği için herhangi bir özel sebep bulunmuyor. Ubisoft bu kapsamda ünlü isimlerle çalışmaya devam ediyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler