Söylenti: GTA 5 E3 Fuarında Olacak

31.05.2010 17:16 Alkan Adakaner


 
     Los Angeles'daki E3 (Electronic Entertainment Expo) fuarında 2 hafta var ve biliyoruz ki şimdiye kadarki en önemli E3'lerden birisi başlayacak. Natal, Move, 3DS gibi yepyeni bebekleri yakından tanıma fırsatına kavuşmanın yanı sıra yepyeni oyunlarla da karşılaşacağız.
 
     4. oyunu ile yeni nesili sallayan GTA serisinin 5. oyunu ile ilgili söylentiler uzun süredir devam ediyordu. Bu oyunun çıkacağı kesin ama ne zaman ve hangi platformlara çıkacak henüz bir açıklama yapılmış değil. Yine de E3 fuarında GTA 5'in gösterileceğini düşünüyoruz.
 
     Tabi böyle düşünen sadece bizler değiliz. Gamereactor'e mail atan "mrblack" kod adlı birisi (muhtemelen Take Two ya da Rockstar Games çalışanı) kendi bilgisayarının ekranından çekilmiş bir fotoğrafı yollamış.
 
    Neden doğru düzgün bir görüntü yollamamış bilemiyorum, açıkçası neler yazdığını da okuyamadık, ama Gamereactor editörleri okumuş gibi görünüyor.
 
    Red Dead Redemption ile yine büyük övgü toplayan Rockstar Games GTA 5'te neler yapabilir cidden merak ediyoruz. GTA 4'ün eleştirilen yönlerini düzeltirlerse özellikle satış rakamları konusunda büyük övgü toplayacakları konusunda şüphemiz  yok.
 
İşte Gamereactor'e gönderilen PC ekranından çekilmiş listenin fotoğrafı. 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler