Söylenti: GTA 6 Üç Karaktere Sahip Olmayacak

18.07.2022 17:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Grand Theft Auto serisi, Red Dead Redemption ve daha birçok büyük oyunla ön plana çıkan Rockstar ekibinin yeni oyunu GTA 6 hakkında yeni söylentiler ve bilgiler çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun haritalarından karakterlerine kadar birçok söylentinin ortaya çıktığı oyun ile alakalı şimdi yeni detaylar geldi.
 
Jason Schreier tarafından belirtilene göre GTA 6 oyununda üç karakter yer almayacak. Daha önce 2 erkek ve bir kadın karakter olmak üzere 3 karakterin olacağı belirtilen oyunun artık karakter konusunda değişikliğe uğradığı bildiriliyor.
 
GTA 6 hakkında yine geçtiğimiz süreçte devasa bir bilgi yığını paylaşılmıştı. Bu dosya yığınında yer alan bilgiler hiçbir şekilde onaylanmadı ve çoğu bilginin saçma olduğunu belirtildi. 
 
Oyunun geliştirildiği zaten Rockstar tarafından açıklanmıştı ancak herhangi bir bilgi verilmedi. Dolayısıyla ortaya çıkan bu bilgilerin belirli dönemlerde değişikliğe uğrayacağını göz önünde bulundurun. Çünkü geliştirme aşamasında birçok özellik deneniyor eğer oyuna uygun olmaz ise çıkartılıyor.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Rockstar GTA VI'da beklentileri aşmak gerektiğinin farkındayız açıklamasını yapmıştı. Ayrıca birçok kaynak ve rapor GTA VI'nın 2024 yılında çıkış yapacağını bildiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler