Söylenti: Grand Theft Auto V, Yeni Nesle FPS Seçeneğiyle Geliyor!

Daha önce oyuncular tarafından hazırlanan FPS modundan bir görsel
21.09.2014 20:30 Tunahan Başol


     Çıkışının üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçen Grand Theft Auto V, bildiğiniz gibi 18 Kasım'da PS4 ve Xbox One için, 27 Ocak'ta ise PC için çıkışını yapacak. Pek çok oyuncunun zaten eski nesilde bitirdiği oyun, bazı oyuncular tarafından aynı şeyleri sunuyor olmasıyla eleştirmişti. Ortaya çıkan yeni bilgilere bakılırsa, bu yeni sürümde, oyunu bitirmiş oyuncular için de bir şeyler bulunacak.
 
      Bir oyuncudan gelen "Grand Theft Auto V'i PS3 veya Xbox 360'tan, PS4, Xbox One ve PC versiyonuna yükseltirken, ne gibi değişiklikler göreceğim?" sorusuna Rockstar Support tarafından verilen ve sonradan kaldırılan cevaba bakılırsa, gerçekten yeni şeyler göreceğiz.
 
     Cevapta daha önce görsellik ile ilgili duyduğumuz gelişmeleri tekrar eden yetkili, oyunda video editörü bulunacağı söylüyor ve ekliyor:
 
- Tüm detaylarıyla aracın içerisini gösteren yepyeni bir birinci kişi (first person) modu
- Araç dışarısında, ayaktayken de kullanılabilen birinci kişi modu
- Yeni easter egg'ler ve hikaye modu için rastgele etkinlikler
- Yeni hayvanlar
- GTA Online için hayvanlar ("?" işaretine bakılırsa kesin değil)
- PS3 ve Xbox 360'tan karakterlerini taşıyanlara ücretsiz silah ve garaj
- Elden geçirilmiş karakter seçim ekranı
 
      Bu bilgilerin yazılı olduğu sayfa silinmiş olsa da, Google'ın ön bellek özelliği sayesinde sayfaya buradan ulaşabiliyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler