Söylenti: Grand Theft Auto V'e Zombi DLC'si Gelebilir

23.08.2014 19:50 Tayfun Kumaş

 
     Rockstar Games'in başarılı oyunu Grand Theft Auto V'in PC, PS4 ve Xbox One sürümü yenilenen haliyle beklenirken, İngiltere'nin resmi PlayStation dergisinin yeni sayının kapağındaki bir detay kafaları karıştırdı. Kapaktaki detaya göre Grand Theft Auto V'in zombi DLC'si gelebilir.

     Aşağıdaki Tweet'e baktığınızda, kapakta yılın en çok beklenen zombi oyunlarını dosya konusu yaptıklarını görebiliyoruz. Dead Island 2, Resident Evil, Dying Light, H1Z1, The Walking Dead'in ardından Grand Theft Auto V'te bu dosya konusuna dahil oluyor. Bu da akıllara GTA V'e zombi DLC'si gelebileceğini dile getiriyor. Bu DLC, büyük bir ihtimal olarak GTA: Online'a gelebilir ancak Red Dead Redemption: Undead Nightmare gibi de ayrı bir oyun niteliğinde bir DLC olabilir. Çünkü Los Santos, zombi türü bir DLC için oldukça ideal bir bölge.
 
     PlayStation'ın Resmi oyun dergisi, 2 Eylül'de İngiltere'de satışa sunulacak. Dergiden gelen bilgilere göre bu durum kesinlik kazanacak.
 
Tweet'in silinme ihtimaline karşı aldığımız ekran görüntüsüne aşağıdan bakabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler